Încheiere an școlar

Ultima zi din fiecare an școlar a proiectului “Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală!“ se încheie cu o activitate recreativă și de premiere a rezultatelor copiilor.

Picnic Day 2019

Am ales să profităm de soare, vară și voie bună. Am organizat un picnic unde am avut parte de multe hamace colorate, activități în echipă, Yoga Challenge și premierea copiilor pentru dedicare și excelență în cadrul programului. Aceste activități sunt despre copii, despre voluntari, despre o echipă ce continuă să facă lucruri minunate.

Fun activities DAY 2018

Această zi nu a fost despre teme, ci despre cei mici și cel mai important, pentru cei mici! O zi plină de surprize și activități distractive din care copiii au învățat ce înseamnă să lucrezi într-o echipă, de ce trebuie să ne ascultăm reciproc, iar cel mai important, să ne bucurăm din plin de faptul că suntem împreună în acest proiect!

De asemenea, am avut parte și de vizita a 5 studenți din SUA ce i-au învățat pe cei mici multe jocuri și i-au ajutat la pregătirea unor planșe tematice deosebite.