Just Dance Kids

Proiectul „Just Dance Kids” a fost realizat de una dintre voluntarele nostre, în anul 2016 din dorința de a aduce zâmbete pe fețele copiilor și de a-i ajuta să se integreze mai ușor în societate. 
Ce a însemnat acest proiect? Pe decursul a două luni, copiii din cadrul asociației au urmat cursuri cu un instructor care i-a învățat să danseze, dar și lucruri despre postura corpului și cum să câștige mai multă încredere în ei tinând mereu capul sus.
La fiecare repetiție copiii s-au distrat și au învățat lucruri noi.
Dar pentru că performanțele copiilor de-a lungul acelor 2 luni au fost unele foarte bune am decis că asta ar trebui să fie văzute de toată lumea.
Zis și făcut! Cu multă muncă și emoție, mai ales din partea copiilor, am reușit să realizăm o gală în care ei au avut sansa să arate întregii lumi ceea ce au învățat.
Și sincer vă spunem că au fost minunați, dar mai ales au fost mândri de ceea ce ei au putut realiza,
Deși poate pentru multă lume dansul este doar o activitate, pentru ei este mult mai mult. Pentru acești copii minunați, dansul a fost șansa lor de a prinde mai multă încredere în sine că pot deveni oricine își doresc să fie, de a reuși în viață și mai ales de a avea șansa la egalitate față de restul lumii.

Proiectul “Just Dance Kids” a continuat în anul 2016 cu numele de “Play as much as you can” și în 2017 cu numele de “We Dance!”

Proiectul a fost finanțat de Fondul YouthBank!