Letters to Santa

Letters to Santa este un proiect organizat împreună cu prietenii noștri de la BearingPoint Sibiu. Dorințele copiilor de Crăciun au devenit realitate datorită lor, iar asta a adus multe zâmbete pe fețele celor mici.

Poate v-ați întrebat cum este să fii Moș Crăciun pentru o zi. Ce activități are, ce emoții trăiește atunci când pregătește cadourile, ce bucurie simte atunci când copiii primesc darurile mult dorite? „Letters to Santa” răspunde la toate aceste întrebări.

Copiii din familii defavorizate, cei mai puțin norocoși decât noi, își aștern visele, dorințele și speranțele pe o foaie de hârtie. Acea scrisoare ajunge la un voluntar, și de acolo începe călătoria lui ca „Moș Crăciun pentru o zi”. Stările Moșului: curiozitate – atunci când citește pentru prima oară scrisoarea, emoție – atunci când vede lucrurile modeste dorite de copil, goana după cadouri – căci își dorește să îndeplinească toate visele copilului și cel mai important, liniște sufletească – în momentul în care cadoul e complet, este predat și știe că va ajunge la cineva care va aprecia fiecare lucrușor în parte.

Cel mai frumos moment al acestei campanii este cel al distribuirii cadourilor. Împărțim bucurie, zâmbete, vise devenite realitate, speranța spre o lume mai bună și încredere. Reacția copiilor în clipa deschiderii cadourilor este de neprețuit și nu există cuvinte potrivite pentru a descrie acele trăiri, ale noastre și ale lor. Până la urmă aceasta este magia sărbătorilor.

Letters to Santa 2021

62 cadouri

54 pungi dulciuri

68 voluntari

Am reușit să aducem zâmbete pe fețele a 116 copii printr-un cadou de Crăciun. 62 de copii au primit exact ceea ce i-au scris lui Moș Crăciun în scrisoare, iar cei 54 de frățiori ai lor au primit punguțe cu dulciuri. Cadourile au ajuns la copii din familii defavorizate din Sibiu, Săliște, Amnaș, Ocna Sibiului, Hamba și Țichindeal.

Letters to Santa 2020

57 cadouri

57 accesorii de iarnă

65 voluntari

57 de copii au primit exact ceea ce i-au scris lui Moș Crăciun în scrisoare. De asemenea, aceștia, au primit mănuși și căciuli pentru iarnă. Cadourile au ajuns la copii din familii defavorizate din Sibiu, Săliște, Cisnădie, Ocna Sibiului și Hamba.