Seara de film

Pe lângă teme încercăm să avem și alte activități împreună cu copiii din programul nostru educațional “Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală!” și cu cei de la Centrul de Plasament Orlat . Serile de film sunt preferatele lor și ale voluntarilor deopotrivă. Ne bucurăm cu toții de popcorn, clătite, sucuri și altele. 

Am urmărit filme care ne-au oferit șansa de a discuta despre sentimente, emoții, gestionarea lor sau despre importanța visurilor și carieră. Astfel de activități sunt foarte importante pentru copii.

Inside Out 2019

Cinematograful personalizat de voluntarii noștri, plin de zâmbete și distracție, de la Club 10 a găzduit pentru prima oară seara de film. Tema activității a fost EMOȚIA. Filmul urmărit ne-a oferit șansa de a discuta despre sentimente, emoții, cum să le înțelegem și cum să transformăm orice emoție negativă într-o emoție pozitivă.

Zootopia 2018

Seara de filme a început la inițiativa voluntarilor care și-au propus să le creeze celor mici propriul lor cinematograf personalizat. Sala a fost pregătită cu o mulțime de pături, perinițe colorate, dulciuri, popcorn, suc, multe zâmbete și distracție.

Mesajul filmului viozionat a avut ca scop conștientizare și îndeplinirea visurilor. Ne dorim să le inspirăm celor mici faptul că întodeauna pot avea încredere în propriile lor puteri!

Tarzan 2017

Cu ajutorul lui Alin Chipailă și a lui Silviu am reușit să ducem aparatura necesară proiectării unui film pentru copiii din Centrul de Plasament Orlat.

Ne-am așezat pe terenul de fotbal unde toată lumea a împărțit cu drag suc, cipsuri și îmbrățișări. A fost o plăcere să îi revedem pe cei mici și să petrecem momente simple dar minunate alături de ei.