We Help Școala din Mag!

We help Scoala din Mag inainte-dupa

Strângerea fondurilor

În urma participării la Maratonul Internațional Sibiu 2019 am reușit să stângem suma de 16988 lei. Pentru cauza noastră au alergat 123 persoane și ne-am bucurat de susținerea a 205 oameni.

Rezultate

După mai bine de 3 săptămani de muncă am reușit să deschidem oficial sala noastră de cercetare la Școala din Mag!
Datorită vouă celor care ați ales să alergați/susțineți proiectul nostru înscris la Maratonul International Sibiu am renovat două săli din școală. Cei mici s-au bucurat foarte mult când au descoperit că au o sală de documentare științifică și pedagogică. Aici se pot bucura citind o carte, realizând ateliere de creație sau vizionând emisiuni educative.

Din păcate, mulți dintre copii nu au acasă un loc unde se pot bucura de lumea magică a poveștilor sau unde și-ar putea dezvolta imaginația.

Obiectivul nostru a fost amenajarea și dotarea unei săli de cercetare, documentare și informare pentru școala din Mag. Proiectul a constat în:
✔️amenajare interioară,
✔️amenajarea unei biblioteci cu cărți
✔️dotarea cu laptop, aparatură video pentru prezentări educative,
✔️imprimantă, planșe educative.

În această sală am creat un spațiu în care copiii vor putea realiza activități extracurriculare și nu numai, un loc în care pot să citească o carte și să își dezvolte orizonturile.

Elevii au nevoie de un spațiu, în afara clasei, unde se pot uita la filme educative, se pot juca sau se pot bucura de o carte.

Înainte

După